Известие

Collapse
No announcement yet.

Ниво на оборудване!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ниво на оборудване!?

Като евентуален бъдещ собственик (в далечно бъдеще) на още една Алфа (166) имам въпрос към вас!
    С какви екстри е снабдена базово колата и какви може да има в допълнение? В момента се движа със 155-ца която уш се води с пълния пакет от екстри и ми се ще да гледам 166-ца която също има всичко (или поне всичко като екстри)...
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Хубаво е да има екстри, но аз като търсих моята исках да намеря само отлично запазена кола, дори двигателя беше без значение. И сега имам перфектна дизелова кола без никакви екстри и не съжалявам.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Оборудване преди фейса - 1, 2,
      оборудване след фейса - 1, 2.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Хубаво е да има екстри, но аз като търсих моята исках да намеря само отлично запазена кола, дори двигателя беше без значение. И сега имам перфектна дизелова кола без никакви екстри и не съжалявам.
        То е ясно ,че няма да си избирам кола заради екстрите и!
        Двигател окачване и разни железарии са ясни, пак ще напиша ,че несъм запознат с екстрите на модела това е!

---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        Оборудване преди фейса - 1, 2,
        оборудване след фейса - 1, 2.
        А!!! Точно това което ми трябва!!!! Почвам да гледам и да се образовам! Благодаря!
        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
          То е ясно ,че няма да си избирам кола заради екстрите и!
          Двигател окачване и разни железарии са ясни, пак ще напиша ,че несъм запознат с екстрите на модела това е!

---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

А!!! Точно това което ми трябва!!!! Почвам да гледам и да се образовам! Благодаря!
          Абе ти си гледай да има екстри.Според мен е тъпо да си вземеш кола висок клас и да няма нищо.Или после ще трябва да ъпгрейтваш.
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Абе тука JTD-а ги нямат за коли,това в кръга на шегата.И аз мисля че най важно е да намериш читав екземпляр което от личен опит ти казвам че хич не е лесно,ако намереш хубава кола я взимаш,а ако има повече екстри е добре дошло.
            Гледам че си от София и ако решиш да е JTD на драго сърце ще ти дам да покараш моята за да придобиеш по ясна представа.
            Last edited by Bobiuzunov; d.m.y г., 10:52.

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
              Като евентуален бъдещ собственик (в далечно бъдеще) на още една Алфа (166) имам въпрос към вас!
              С какви екстри е снабдена базово колата и какви може да има в допълнение? В момента се движа със 155-ца която уш се води с пълния пакет от екстри и ми се ще да гледам 166-ца която също има всичко (или поне всичко като екстри)...
              Понеже знам, че си фен на газта, ако искаш да придобиеш реална представа за газифицирана 166-ца, аз съм насреща.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
              X